Over Bertine

Ik geniet ervan als ik anderen kan helpen met het verwoorden van mijn gevoel in de interactie. Vaak leidt dit tot bijzondere inzichten en daarmee tot groei in bewustwording bij de ander en bij mij.

 

Ik heb een breed spectrum van bewustzijn op het gebied van jezelf vrij voelen. Daardoor kan ik meevoelen met waar jij bent en je zo helpen te ontspannen.

 

Daardoor vind ik het ook heerlijk om praktisch hulp te bieden in de thuissituatie, Dit werk is een bron van inspiratie voor mijn bewustwordingswerk.

 

Voor meer en sneller evenwicht loop ik regelmatig (hard) in de natuur, ontmoet ik vriend(inn)en en doe ik aan bijscholing. Eigenlijk ben ik altijd met mijn lijf en met bewustwording bezig. Bewustzijn geeft me gewoon een goed gevoel in mijn lijf en maakt me blij. En ik word nog blijer als ik met mijn bewustzijn aan jouw vrijere wereld kan bijdragen.

Als je je van binnenuit vrijmaakt, zal dat zeker leiden tot succes.

 

 

Tijdens individuele begeleiding, sessies en workshops werk ik vanuit mijn heldere gevoel en weten, dat ontwikkeld is door opleidingen bij o.a. Christina Sonius (familieopstellingen), Joanne van Wijgerden  van Healing Arts (werken met lichtremedies en (kinder)coaching) en bij Hetty Xanthopoulos van Merkivah (energetisch bewustzijn).  Tijdens het praktische werk gebruik ik mijn  kennis op het gebied van facilitaire dienstverlening verkregen door de HBO-opleiding Toegepaste Huishoudwetenschappen.

Heel je Vrij

Korenbloem 35

2211 MH Noordwijkerhout

+31 (0) 6 42 68 37 22

info@heeljevrij.nl

www.heeljevrij.nl