Huisverkoop stress

Wil jij je huis verkopen, maar lukt het niet?  Onderzoek dan samen met mij je onbewuste gedachten over het huis.

 

Als je van binnenuit de weg vrij maakt voor verkoop van je huis, dan leidt dat tot succes.

 

Het vrijmaken van de weg van binnenuit is makkelijker dan je denkt, maar vraagt wel volledige aandacht. Ik help je daarbij. In een grotere veld van bewustzijn kijken we naar jouw situatie. Je wordt gewaar hoe jij ten opzichte van je huis staat. En zo krijg je inzicht waarom de weg naar verkoop nog niet vrij is.

 

Hoewel je diep van binnen weet dat verkopen de beste optie is, ben je misschien emotioneel toch nog te veel gebonden aan je huis.
Bijvoorbeeld omdat je kinderen er zijn geboren of omdat je het goed naar je zin hebt in jouw buurt. Of omdat je misschien nog wat onzeker bent over je nieuwe situatie. Dit soort gedachten kunnen een blokkade zijn voor de verkoop.

Maak je daarom emotioneel vrij voor de verkoop van je huis.
Ik help je duidelijk te krijgen wat jou nog verbindt met het huis. Daarbij maak ik gebruik van technieken vanuit de familie-opstellingen en healing om je de bindende relatie echt te laten zien en voelen. Verrassend genoeg komen daarmee ook de juiste alternatieven in beeld.

Als je die kunt zien, kun je het huis echt loslaten en besef je dat niets de verkoop nog in de weg staat. Op enig moment voel je dat je plan succesvol wordt en dat kan al na één of twee sessies

 

Ervaringen van anderen kun je lezen in mijn blog.

 

Tarief

Het tarief voor een sessie van twee uur is € 75,00  (incl. btw)

Heel je Vrij

Korenbloem 35

2211 MH Noordwijkerhout

+31 (0) 6 42 68 37 22

info@heeljevrij.nl

www.heeljevrij.nl