Bewustzijnsgroei

Wil je vrij zijn om je gevoelens te uiten? Wil je ronddraaiende gedachten veranderen naar steunende beelden? Wil je vruchtbare beweging brengen in een situatie? Ben je nieuwsgierig naar mogelijkheden om je leven leuker te maken? Wil je wel eens voelen wat het oplevert om kwetsbaar of open te zijn? Of wil je ontdekken in welke situaties dat kan en in welke je dat beter kunt laten?  Denk dan eens aan individuele begeleiding of een workshop.

 

Een bewuste stap naar meer plezier en kracht in je leven.

Bij een persoonlijke sessie vertel je wat er bij jou speelt. Ik ervaar je verhaal met mijn zintuigen en met mijn kennis over healing en coaching. Daardoor kan ik vragen aan je stellen die jou meer bewust maken. Zo krijg je helder waarom jij je onvrij voelt. Ik gebruik stenen of andere materialen om je verhaal meer zichtbaar te maken.

Je zal je uitgenodigd voelen om steeds verder naar buiten te komen met wat jij vanbinnen voelt. En je zal gaan ervaren wat dat met jou en je omgeving doet. Je bouwt aan positieve ervaringen. Zo zul je merken dat je steeds vrijer wordt, met jezelf, maar ook in het contact met anderen.

 

Liever werken aan jezelf in een groep?

Dan is een Heel je Vrij- avond iets voor jou.

TIjdens een Heel je Vrij- avond ben je samen met anderen in een groter veld van bewustzijn en krijg je vanuit verschillende invalshoeken inspiratie voor jouw leven.

 

Als jij verlangt naar meer rust in je hoofd en meer ontspanning in je lijf en je meer/weer in contact wilt komen met mensen en zaken waar je blij van wordt, dan voel je je waarschijnlijk op je plek bij een 'Heel je Vrij'- avond.

 

Een 'Heel je Vrij'-workshop is een prima plek om te ervaren en te oefenen. We doen dat in de vorm van Familie-opstellingen. Er is ook ruimte voor kleine oefeningen en gedachten die je helpen om sneller balans te hervinden in stressvolle situaties.

Tijdens een 'Heel je Vrij'-avond voel je welke gedachte of beweging je rustiger maakt, waardoor je weer verder kan. Dit bewustzijn krijg je door het opstellen van je eigen vraag, maar ook door de beelden, woorden en gevoelens die je in het samenzijn ervaart. Je voelen verbetert en dat geeft vertrouwen en perspectief.

 

Individuele sessies kunnen overdag en 's avonds ingepland worden.

 

Tarief voor individuele begeleiding (ook via Skype):  € 40,00 (incl. btw) per sessie.  We werken ca. 1 uur.

Tarief voor een serie van vijf avondworkshops:  € 75,00 incl. btw. Losse avonden zijn € 20,00 incl. btw.

Aanmelden kan via het contactformulier of door te bellen naar het telefoonnummer wat onderaan staat.

Heb je nog vragen, bel dan gerust even op.

Heel je Vrij

Korenbloem 35

2211 MH Noordwijkerhout

+31 (0) 6 42 68 37 22

info@heeljevrij.nl

www.heeljevrij.nl