Ervaringen van huizenverkopers

Jan Willem uit Noordwijkerhout nadat het huis verkocht is:

De gesprekken met Bertine hebben wij als interessant, leerzaam, heel prettig en nuttig ervaren. Hoop dat anderen dit ook zo zullen ervaren zelfs als de gesprekken niet direct tot een verkoop zullen leiden.

Saskia uit Noordwijk mailt twee weken na de eerste sessie dat haar huis verkocht is:

Deze maandagavond is het koopcontract getekend!!!

Mijn appartement is onder voorbehoud van financiering verkocht!!
Ik ben zo blij!
Het coachen heeft me heel erg geholpen.
Bedankt daarvoor!!   

Irene uit Noordwijkerhout vertelt na twee sessies:

‘De sessies bij Bertine waren heel prettig en verhelderend, daar heb ik, los van het feit of het huis nu verkocht wordt of niet, voor mezelf zeker wat aan gehad.’  Twee maanden later laat ze weten: ‘Zojuist de makelaar geïnformeerd dat het bod dat we hebben ontvangen is geaccepteerd. Je aanbod om nog een sessie te doen, is gezien het bovenstaande niet meer nodig!’

Gaby uit Noordwijkerhout schrijft na de eerste sessie: 

Hallo Bertine, bedankt voor de sessie van vandaag. Ik heb het als prettig ervaren om met jou aandacht te besteden aan de verkoop van ons huis. Jij hebt me laten zien hoe ik op een andere manier naar ons huis en mijn relatie en positie t.o.v. ons huis kan kijken. Dat heeft absoluut verhelderend gewerkt! Mede dankzij jou heb ik er (weer) alle vertrouwen in dat de weg voor de verkoop vrij is.

Twee maanden later was hun huis verkocht.

Martin uit het oosten van het land na de derde skype sessie: Het met jou kijken naar het huis heeft duidelijkheid, rust, maar ook gelatenheid gegeven. Het is niet anders. Ik neem mijn virtuele verlies. Het huis mag weg, dat voelt goed, maar niet voor een minimale prijs.

Een makelaar uit Amsterdam
En enkele weken na de sessie: De professionele foto`s en het herschrijven van de tekst hebben ons goed gedaan en we hopen nu op een spoedige verkoop. Een paar weken later weken later: Ons huis is nog niet verkocht, helaas. We hebben wel steeds meer bezichtigingen, maar nog geen bod ontvangen. Andere woningen in ons complex met een woonkamer op het zuiden (wij noorden) die worden binnen een week verkocht, dus er is zeker veel potentie, dat geeft ons zeker hoop.